Veelgestelde vragen

Hoe krijgen we de sleutel van het appartement?

Na betaling van het huurbedrag + waarborg mag u zelf een code kiezen waarmee u zowel het gebouw als het appartement kan betreden tijdens de afgesproken periode.  Eenvoudiger kan niet.  Na het uitchecken in aanwezigheid van de eigenaar, storten we het waarborgbedrag terug op uw rekening.


Hoe gebeurt de eindschoonmaak?

In de huurprijs is de eindschoonmaak niet begrepen.  Het bedrag van 60€ wordt in mindering gebracht van de waarborg. We vragen u het appartement echter respectvol achter te laten. Stofzuiger en poetsgerief zijn ook beschikbaar in het appartement.


Is er parking aan het appartement?

Er zijn verschillende parkings in de nabijheid van het appartement waar u kan parkeren aan ongeveer € 26,5/dag. Op ongeveer 100m van het appartement hebben we een grote garagebox die u kan huren aan € 22/dag. Gratis parkeren kan ook op de randparkings.


Hoe ver is het centrum van Oostende?

Het appartement ligt in het centrum van oostende op ongeveer 400 m afstand van het Casino Kursaal. Winkelen op het Wapenplein op ongeveer 300m. Komt u met de trein, dan stapt u ongeveer 1000m.


Waar kunnen we voedingswaren kopen?

Er is een bakker op 100m. Wilt u voedingswaren voor het verblijf aankopen, dan is er een Spar in de buurt op ongeveer 150m afstand.


Wat moeten we doen bij aankomst en bij vertrek?

Er ligt een blad met inlichtingen bij het binnenkomen.  Hierop staan alle aanwijzingen mbt water, verwarming, gebruik van media toestellen.


Welke apparaten zijn in het appartement aanwezig?

In het appartement zijn o.m.: koffiezetapparaat, broodrooster, vaatwasser, pyrolyse-oven, microgolfoven, Inductiekookplaat, Amerikaanse koelkast, Dyson stofzuiger/kruimeldief, media toestellen (3 digitale TV’s, internet, radio/cd).  Het gebruik ervan is in de huurprijs begrepen.


Wat moeten we meenemen in verband met linnen?

Bed-, bad- en keukenlinnen dient u mee te brengen of kan aan een meerprijs voorzien worden.


Wat met het huisvuil?

Het huisvuil moet in zakken van de stad Oostende, te verkrijgen in o.m. Delhaize indien de voorraad uitgeput is.  U kunt het vuil achterlaten in het vuilnislokaal op de benedenverdieping.